[REQ_ERR: 403] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason. Invester klogt – Happilyhealthyliving

Invester klogt

Hvad kan du forvente af et forløb
Jeg tager udgangspunkt i dig, som lige præcis det dejlige og unikke menneske du er, med alt det du indeholder. Jeg ser dig som den du er – og det du står for – ikke det du føler du skal være.

Det er dig der bestemmer hvad vi skal snakke om, det der optager dig mest og fylder i dit liv lige nu og her. Jeg er nærværende og nysgerrig på dig og på det du fortæller mig. Du skal slet ikke bekymre dig om du kan finde på noget at sige. Tro mig det kommer nemlig helt af sig selv, og helt uden at du tænker over det.

Jeg vil arbejde med at dine følelser og at du er god nok. At der er mening med de følelser du har og med de udfordringer du syntes at livet bliver ved med at byder dig. Når du har skabt mening med det for dig, vil du opleve at møde dig selv og dine følelser med stor rummelighed og kærlighed. Du vil ikke længere møde dem med skam og magtesløshed. Du vil føle at det er dine værdier, drømme og meninger der er gældende for dit liv. At det er dig der bestemmer i dit liv, og at det er nemt at mærke efter hvad der er det rigtige for dig at sige og gøre i de situationer der tidligere var forvirrende og ubehagelige.

Når vi har svært ved at danne mening med vores følelser og vores liv er det på mange måde nemmer at søge vores svar på hvad vi skal gøre i alle tænkelige situationer i andre. Der er bestemt heller ikke noget galt med at bede andre om hjælp. Men hvis vi hver gang vi skal tage en beslutning, eller finde den for os rette løsning, er nødt til at spørger andre til råds bliver alle vores beslutninger taget ud fra andres værdier, holdninger og meninger. Det vil i virkeligheden slet ikke være dine beslutninger og løsninger fordi den er taget fra et helt andet menneskes synspunkt. Og det er præcis derfor jeg det er så vigtig for mig at du selv finder frem til at mærke efter hvad der er vigtig for dig i dit liv. Hvilke værdier og drømme du har. For selvom det kan føles som om de er gemt godt væk, så tro mig de er der. Og sammen skal vi finde dem frem.

Jeg har en meget skarp og udviklet intuition. Det betyder at jeg fornemmer mange helt små detaljer, nuancer, stemninger og energier som ikke nødvendigvis er tydligt for alle. Disse evner gør jeg brug af i alle mine behandlinger, da de er en helt naturlig del af mig og den jeg er. Det skærper min analytiske sans og gør terapiforløbet til noget helt unikt